Q480

Home / Q480

Tens una empresa?

No t’imagines tot el que pots aconseguir en 480 minuts

creació de pàgines web

Què et fa falta?

Necessites un pòster, un flyer o renovar la web? Vols fer créixer el teu negoci i posicionar-lo a internet a través de les xarxes socials? El millor serà que ens veiem un dia i ens ho mirem tranquil.lament!

Què et proposem?

Que triïs el Q480 que més s’adapti a les teves necessitats. T’oferim una formació individualitzada, totalment pràctica on t’ensenyarem i realitzarem la teva web, publicitat gràfica o comunicació de la teva empresa.

I quant costa?

Ah, que encara no ho saps? En ser una formació, et pot sortir gratuïta gràcies a la formació bonificada!

 

T’informem com fer-ho i t’ho gestionem gratuïtament.

Un professor dedicat 100% a tu

Un professor professional i especialitzat et forma i t’ajuda a realitzar el que necessites per a la teva empresa. T’assessora, et dona recursos i t’ajuda a poder ser autosuficient per al futur. La formació es pot realitzar a les nostres instal·lacions o a la teva empresa.

En unes 8 hores ho tens fet!

La formació te una durada de 8 hores, i un cop finalitzada, podràs seguir resolent els teus dubtes amb el teu professor o amb algún altre formador del centre.

Quan acabes ho tens

Durant la formació vas fent el teu producte, per exemple una web o un cartell per la teva empresa. Un cop finalitzada la formació tindràs el producte apunt per pujar a internet o portar a impremta.

I aprens a crear-ho i modificar-ho tu mateix!

Un cop finalitzada la formació seràs capaç de modificar el contingut del producte que hem fet durant la formació sense cap problema.
Contacta'ns